Roos Hoogland vertelt

‘Als projectondersteuner is geen dag hetzelfde. Echt ontzettend leuk en dynamisch! Ik start mijn dag met het bekijken van mijn takenlijst, om vervolgens te prioriteren en de dag te plannen. Een belangrijk aspect van mijn werk, aangezien ik in mijn rol zorg voor overzicht, duidelijkheid en structuur binnen projecten. Ik ben onder meer verantwoordelijk voor agenda- en mailbeheer, verzorgen van zorgvuldige documentatie, het beheren van verschillende platforms, verwachtingsmanagement binnen projecten en het organiseren van grote bijeenkomsten. Tussen de bedrijven door ben ik ook de vraagbaak voor collega’s en komt er wel eens een spoedklus tussendoor. Schakelen tussen werkzaamheden is daarbij key.

Naast de gebruikelijke teamoverleggen, ben ik ook regelmatig aanwezig bij projectmeetings. Een leuk raamcontract waarin ik een rol heb, is het Programma Bruggen en Kademuren Amsterdam. Ik plan en notuleer de overleggen tussen projectleiders en denk daarnaast mee over wat er allemaal geregeld moet worden voor een optimaal proces. Mijn eigen inbreng is hierbij net zo belangrijk als de administratieve taken. Dit is precies wat ik zo mooi vind aan de bedrijfscultuur van Witteveen+Bos. Of je nu projectleider of projectondersteuner bent: iedereen werkt op basis van gelijkwaardigheid met elkaar samen. Met z’n allen vorm je een hecht projectteam.

Ik krijg energie van het volbrengen van lastige taken, zoals het plannen van overleggen wanneer je te maken hebt met veel drukke agenda’s. In zo’n geval moet ik creatief zijn om een oplossing te vinden. Door deze mindset lukt het me toch vaak om alle collega’s bij elkaar te krijgen.

Ik werk nu 3,5 jaar bij Witteveen+Bos. Nog nooit eerder heb ik in zo’n fijn en warm team mogen werken. De onderlinge afstemming is goed, we delen veel tips en tricks en wanneer het te druk wordt, is er ruimte om aan de bel te trekken.’

Word jij enthousiast van Roos’ verhaal? Jij kunt haar collega Projectondersteuner worden op ons kantoor in Amsterdam. Je vindt de vacature met sollicitatie-button op onze site.

STEL JE KANDIDAAT