1 2 3 4 5

Internationaal werken

Internationaal is er veel vraag naar de diensten van Witteveen+Bos. Met name op die gebieden waar Witteveen+Bos op de Nederlandse markt een goede positie heeft. Het gaat hierbij om bereiding, transport en distributie van drinkwater, afvalwaterzuivering, waterkwaliteitsbeheer, milieu, afvalmanagement, havens, baggeren, kustwaterbouw, rivierwaterbouw en tunnels. Onze (internationale) opdrachtgevers verwachten een kennisintensieve dienstverlening met hoge toegevoegde waarde.

Geen buitenlandafdeling

Witteveen+Bos heeft geen aparte buitenlandafdeling. Het Nederlandse en internationale werk is geïntegreerd vanuit de filosofie dat een afwisselende inzet op Nederlandse en internationale projecten onze medewerkers steeds weer nieuwe uitdagingen biedt en goed is voor hun loopbaanontwikkeling. Wij werken internationaal voor opdrachtgevers die overal ter wereld dezelfde technologisch hoogwaardige oplossingen van ons verlangen. Ook daarom is het niet zinvol een aparte buitenlandafdeling te hebben.

Internationaal actief

Geografisch voeren we een selectief beleid. Naast het nabije buitenland (België, Duitsland, Engeland) zijn wij al meer dan 30 jaar actief in Indonesië en het Caribisch gebied. In Jakarta heeft Witteveen+Bos een vestiging. Daarnaast hebben wij vestigingen in de steden Aktau, Atyrau en Almaty (Kazachstan), in Riga (Letland) en in Sint Petersburg (Rusland). In 2009 openden wij onze Belgische vestiging in Antwerpen en sinds die tijd zijn daar kantoren in Ho Chi Minh Stad (Vietnam), Singapore, Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Londen (Verenigd Koninkrijk) en Accra (Ghana) bijgekomen.

Buitenlandmogelijkheden

Ook voor young professionals is werken in het buitenland een uitgelezen mogelijkheid om de opgedane inhoudelijke kennis en vaardigheden in een andere culturele setting toe te leren passen. De mogelijkheden zijn divers. Zo kunt u door middel van korte uitzendingen van een aantal weken samen met meer een ervaren medewerker werken aan een concreet project in het buitenland. Ook het voor langere tijd wonen en werken als expat op een van onze vestigingen in het buitenland behoort tot de mogelijkheden.