Student

Dijkversterking

"Binnen het project dijkversterking Kinderdijk-Schoonhovenseveer ben ik begonnen als 3D-ontwerper. Ik hield me bezig met het modelleren van een 3D-model, dat de basis vormt voor de ontwerptekeningen."
1

Student

Jaarlijks kiezen tientallen studenten voor een afstudeerproject of stage bij Witteveen+Bos. Dat is niet voor niets. Wij zoeken altijd jonge talentvolle mensen die hun recent opgedane kennis komen inzetten bij onze organisatie. Hierbij streven wij naar de ideale balans tussen de wensen van de student en de projecten die lopen binnen ons bedrijf.

Op deze pagina's kunt u meer informatie vinden over verschillende stages en afstudeeropdrachten die wij aanbieden. Heeft u zelf een goed idee voor een stage of afstudeeropdracht? Laat het ons gerust weten! Neem ook eens een kijkje bij de business course. Dit is een van de middelen die Witteveen+Bos inzet om getalenteerde, hoogopgeleide studenten kennis te laten maken met de organisatie. U maakt kennis met onze multidisciplinaire projectaanpak door een dag als 'projectingenieur' aan een actueel project uit de praktijk te werken.