1 2 3

Stage/afstuderen

Jaarlijks kiezen tientallen studenten voor een stageplek of afstudeeropdracht bij Witteveen+Bos. Op dit moment zijn ruim 40 stagiaires en afstudeerders op een van de kantoren van Witteveen+Bos werkzaam.

Voor Witteveen+Bos zijn stagiaires en afstudeerders erg belangrijk. Ze houden ons scherp met frisse nieuwe ideeën en zienswijzen. U bent misschien wel onze toekomstige collega. Daarom nemen we uw stage of afstudeeropdracht dan ook serieus.

Allereerst zorgen we voor een uitdagende stage- of afstudeerperiode. Als afstudeerder werkt u aan een onderzoek en rapporteert u de bevindingen. Wij hebben continu boeiende en innovatieve afstudeeropdrachten open staan waarin u wordt uitgedaagd uw kennis en kunde in te zetten. Daarnaast zoeken wij stagiaires die samen met ons aan boeiende projecten willen werken. We zorgen ervoor dat u als stagiair tijdens uw stage afwisselend werk op niveau doet. U komt naar ons om te leren. U krijgt als stagiair ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven en ideeën.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de begeleiding adequaat is. Binnen Witteveen+Bos wordt iemand aangewezen als uw mentor. Uw mentor zal u gaan begeleiden en ondersteunen in de stage/afstudeerperiode. Bij Witteveen+Bos werkt u samen met een groep van enthousiaste en ervaren collega’s. U werkt veelal in teamverband en dat maakt dat er veel gelegenheid is om van anderen te leren.

Ten slotte maakt een stagevergoeding onderdeel uit van ons aanbod om bij ons stage te lopen. Als u bij ons afstudeert, dan kunt u daar een vergoeding voor ontvangen indien uw afstudeeropdracht van waarde is voor onze organisatie. En, als uw stage of afstudeerproject succesvol was, dan zijn er ook daarna volop mogelijkheden binnen onze organisatie.