Routebeschrijving via Google +

Routebeschrijving

Van Twickelostraat 2, Deventer

Vanaf het NS-station (ongeveer 12 minuten lopen)
Aan de voorzijde van het station steekt u de brug over. Bij de verkeerslichten volgt u de singel naar rechts. Na ongeveer 600 meter gaat u bij de Singelapotheek linksaf (Binnensingel). Het verlengde hiervan is de Van Twickelostraat; u vindt het kantoor van Witteveen+Bos aan het einde rechts.

Vanaf Apeldoorn/Almelo (A1)
U neemt de afslag Deventer en volgt de borden ‘Centrum’, links voorsorterend. Over de sluis gaat u met een bocht naar links en gelijk weer rechts, vervolgens gaat u meteen bij het verkeerslicht linksaf (Pothoofd). Bij de verkeerslichten onder de Wilhelminabrug gaat u rechtdoor. Bij het derde verkeerslicht slaat u rechtsaf de Van Twickelostraat in. U vindt het kantoor van Witteveen+Bos op de hoek. U kunt parkeren op het terrein naast het gebouw.

Vanuit Olst/Zwolle
Binnen de bebouwde kom van Deventer neemt u de eerste rotonde rechts (Roland Holstlaan). U volgt deze weg welke overgaat in de IJsselkade. Onder de spoorbrug door gaat u na ongeveer 200 meter bij de verkeerslichten linksaf de Van Twickelostraat in. U vindt het kantoor van Witteveen+Bos op de hoek. U kunt parkeren op het eigen terrein naast het gebouw.

Vanuit Raalte
U komt Deventer binnen via de Brinkgreverweg. Na het spoorwegviaduct bij de eerstvolgende twee verkeerslichten rechts aanhouden. Bij de volgende twee verkeerslichten rechtdoor, singel volgen. Na ongeveer 600 meter gaat u bij de Singelapotheek linksaf (Binnensingel). Het verlengde hiervan is de Van Twickelostraat; u vindt het kantoor van Witteveen+Bos aan het einde rechts. U kunt parkeren op het eigen terrein naast het gebouw.

Er is gelegenheid tot het elektrisch opladen van de auto op het parkeerterrein.

De routebeschrijving naar het hoofdkantoor is te downloaden in pdf.