Routebeschrijving via Google +

Routebeschrijving

Leeuwenbrug 8, Deventer

Vanaf het NS-station
Aan de voorzijde van het station gaat u linksaf. U neemt de fiets/voetgangersbrug en slaat linksaf. U steekt aan het eind van de weg over bij de voetgangerslichten. U staat nu voor het gebouw van Witteveen+Bos.

Vanuit Apeldoorn/Almelo (A1)
U neemt de afslag Deventer en volgt de borden ‘Centrum’. Over de sluis gaat u met een bocht naar links en direct weer naar rechts. U rijdt rechtdoor de Mr. de Boerlaan op. U rijdt deze straat helemaal uit en slaat dan voor Saxion Hogeschool IJselland linksaf, de Handelskade op. Aan het eind van de Handelskade slaat u linksaf.Voor u ziet u het kantoor van Witteveen+Bos. Bij de verkeerslichten slaat u opnieuw linksaf, de Verzetslaan in. Na de ABN AMRO bank gaat u naar rechts en houdt u rechts aan. Ons parkeerterrein bevindt zich aan de rechterkant achter de slagboom.

Vanuit Olst/Zwolle
Binnen de bebouwde kom van Deventer rijdt u rechtdoor de Zwolseweg op. U volgt deze weg tot de derde rotonde. Op deze rotonde gaat u, onder het viaduct door, de Singel op. U rijdt ook de Singel helemaal af. Na het station (links) en de schouwburg (rechts) ziet u aan uw rechterhand het kantoor van Witteveen+Bos. Na de verkeerslichten gaat u, in de scherpe bocht naar links, rechtdoor de Verzetslaan in. Na de ABN AMRO bank gaat u naar rechts en houdt u rechts aan. Ons parkeerterrein bevindt zich aan de rechterkant achter de slagboom.

Vanuit Raalte
U komt Deventer binnen via de Brinkgreverweg. U rijdt deze weg af en passeert een spoorwegviaduct en gaat bij de verkeerslichten rechtdoor. Recht voor u bevindt zich het kantoor van Witteveen+Bos. Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf de Verzetslaan in. Na de ABN AMRO bank gaat u naar rechts en houdt u rechts aan. Ons parkeerterrein bevindt zich aan de rechterkant achter de slagboom.

Er is gelegenheid tot het elektrisch opladen van de auto op het parkeerterrein.

De routebeschrijving van kantoorgebouw Leeuwenbrug is te downloaden in pdf.