1 2

Duaal studeren

Het kan zijn dat u een duale variant van uw opleiding volgt. Bij een duale opleiding worden werken en leren gecombineerd. U zit slechts een deel van de tijd op school. Dat betekent dat u een functie heeft op het vlak van de opleiding en dat u opdrachten die u in de studie krijgt op de werkplek bij ons uitvoert.

Er zitten veel voordelen aan het duaal studeren. U kunt uw theoretische kennis direct bij ons in de praktijk plaatsen en toepassen en uw praktische vaardigheden dagelijks op hoog niveau oefenen. Leren door te doen sluit wellicht beter bij u aan dan leren uit de boeken. Daarnaast bouwt u al werkervaring op tijdens uw studie. U bent na een duale opleiding min of meer direct inzetbaar.

Mocht u een duaal traject volgen en interesse hebben bij ons aan de slag te gaan, dan kunt u dit kenbaar maken door duaal studeren aan te klikken en de benodigde gegevens in te vullen en ons toe te sturen. Vergeet hierbij niet om aan te geven dat het om een duaal traject gaat. Wij zullen bekijken of en welke mogelijkheden er zijn. U hoort zo spoedig mogelijk of u bij ons aan de slag kunt!