Home > Nieuws > Agenda

1 2 3 4

Agenda

In dit overzicht ziet u de cursussen, beurzen, seminars en andere activiteiten die door Witteveen+Bos worden georganiseerd, of waaraan wij meewerken of bijdragen:

 

26 en 27 september 2018

Vakbeurs Openbare Ruimte

Op woensdag 26 en donderdag 27 september vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Witteveen+Bos er er met een stand aanwezig, net als vorig jaar. Tijdens de tweedaagse beurs nemen we actief deel aan het lezingenprogramma met onder meer een bijdrage over klimaatadaptatie (woensdag) en ons digitale participatieplatform (donderdag). In de stand tonen we onze ervaringen met VR en stakeholderparticipatie.

De stand van Witteveen+Bos wordt bemenst door collega’s vanuit een breed palet aan specialisaties gerelateerd aan de openbare ruimte. Als u meer wil weten over maatregelen voor klimaatadaptatie, een gezonde leefomgeving, energiebronnen die opraken of andere onderwerpen, dan bent u van harte welkom op de Witteveen+Bos-stand, nummer 4.2.51 in hal 4. Wij delen graag onze ambities op het gebied van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN en gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van Smart en Healthy Cities.

Het is ook mogelijk om over carrière-, stage- en afstudeermogelijkheden te praten. Onze collega’s vertellen graag over hoe het is om te werken bij Witteveen+Bos.

We ontmoeten u graag op de Vakbeurs!

 

10 oktober 2018

Seminar 'Veiligheid zonder oogkleppen'

Op 10 oktober 2018 van 13.00-18.00 uur organiseert Witteveen+Bos in Deventer een seminar over veiligheid in verschillende sectoren. Hoe wordt veiligheid beleefd in de chemische industrie, olie & gas en de weg- en waterbouw? Wat heeft dat voor een gevolgen voor de werkcultuur en de procedures? En hoe effectief is het veiligheidsbeleid in de verschillende sectoren?

Wij nodigen u graag uit om bij dit seminar aanwezig te zijn en kennis te nemen van veiligheid in uw sector én in andere sectoren en bij te dragen aan de discussie hierover. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 5 oktober 2018, via deze uitnodiging